Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας




Medard Ferrero


Médard Ferrero γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1906 στη Marseille και απεβίωσε στις 19 Νοεμβρίου του 1972.

Ο Médard Ferrero, γεννημένος από γονείς ιταλικής καταγωγής, έμαθε ακορντεόν στην ηλικία των 5 ετών με τον πατέρα του σε διατονικό ακορντεόν. Έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό στη διάσημη αίθουσα της Μασσαλίας, το Palais de Cristal . Όταν ήταν έφηβος, περιόδευσε με τον τραγουδιστή  Paulin.

Με τον δάσκαλο μουσικής του, τον κ. Ruggero, συνέχισε τις σπουδές του αδιάκοπα. Το 1922, έφτασε στο Παρίσι, δούλεψε σε μια μικρή μπρασερί, τότε σε εκείνη των Quatre Chemins στο Pantin πριν εμφανιστεί στο Chez Edouard rue des Vertus, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία. Προτιμούσε πάντα την κλασική μουσική. Παρ 'όλα αυτά για να κερδίσει τα προς το ζην, έπαιξε στο Rat Mort , στο La Lanterne και σε διάφορα άλλα ιδρύματα προσελκύοντας την προσοχή του σκηνοθέτη Hohner . ‘Ετσι υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο.

Το 1930, ήταν ο πρώτος ακορντεονίστας που έπαιξε κλασική μουσική ως σολίστ και πραγματικά ήταν ένας εξαιρετικός βιρτουόζος. ‘Έπαιξε στην Όπερα του Παρισιού ενώ έγινε περιζήτητος σε όλα τα γκαλά. Η  Paramount τον διεκδίκησε και έγινε συνοδός της τραγουδίστριας Lucienne Boyer .

Οι συνθέσεις του γίνονται κλασικές: Mazurka-Fantaisie , Fugitive , a waltz L'Étincelle , Malicieuse , Paganini-mazurka και La Sorcière .

 Οι εκδόσεις Salabert τον έκαναν να ηχογραφήσει δίσκους και εκτός από τις συνθέσεις του, ηχογράφησε και έργα των Liszt , Saint-Saens , Rachmaninoff και Brahms .

 Μεταξύ των αμέτρητων δραστηριοτήτων του, πρέπει να αναφέρουμε το ντεμπούτο του στο ραδιόφωνο χάρη στον Mario Cazes  : Radio Tour-Eiffel. Ο κινηματογράφος ενδιαφέρεται γι 'αυτόν και συμμετέχει σε ταινία με τον Georges Milton το 1931 στο Le Roi des Resquilleurs και στη συνέχεια στη La Maternelle με τη Madeleine Renaud , Les Frères Karamazov ...

 Είναι ο κάτοχος των μεγαλύτερων βραβείων στο Φεστιβάλ Μουσικής της Ρουέν και κάτοχος πολλών βραβείων και διπλωμάτων στη Γερμανία , την Αγγλία , το Βέλγιο και την Ελβετία .

 Ως Καθηγητής, δημοσιεύει διάφορες μεθόδους: Πρώτο έτος, μεσαίο, υψηλότερο, πτυχίο και Virtuosity. Είναι επίσης το αστέρι των δίσκων του Polydor και γίνεται ντουέτο με τον σπουδαίο ακορντεονίστα Gus Viseur .

 Διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Ακορντεονιστών της Γαλλίας από το 1951 έως το 1953. Το 1964, ηχογράφησε μερικά έργα για τον εκδότη Francis Baxter που εμφανίστηκαν στο άλμπουμ Le Palmarès de ακορντεόν .


Μέθοδος ακορντεόν Virtuosity

Δεν υπάρχουν σχόλια: