Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας




καλή εβδομάδα



Η κοινωνία συνεχώς αλλάζει και η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πράγματα ρίχνει την ψυχολογία μας. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι αντί να προχωράμε μπροστά βρίσκοντας νέα μονοπάτια, αγκυροβολούμε ακόμα σε ένα αταίριαστο πλέον παρελθόν.  
Στο βιβλίο "η δύναμη του τώρα" του Eckart Tolle γράφει:

Το παρελθόν απασχολεί ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου; Μιλάς για αυτό και το σκέφτεσαι συχνά είτε θετικά είτε αρνητικά; Ασχολείσαι με τα καταπληκτικά πράγματα που πέτυχες, τις περιπέτειες ή τις εμπειρίες σου ή τη θυματοποίηση σου και τα φρικτά πράγματα που σου έκαναν ή  που ίσως έκανες εσύ σε κάποιον άλλον; Δημιουργούν οι διαδικασίες τις σκέψεις σου ενοχές, περηφάνια, μνησικακία, θυμό, μεταμέλεια η αυτολύπηση; Τότε όχι μόνο δυναμώνεις μία πλαστή αίσθηση εαυτού, αλλά επιταχύνεις τη γήρανση του σώματος σου, συσσωρεύοντας το παρελθόν στην ψυχή σου. Επαλήθευσε το αυτό παρατηρώντας γύρω σου τους ανθρώπους εκείνους που έχουν έντονα την τάση να εμμένουν στο παρελθόν.
Άφηνε κάθε λεπτό το παρελθόν να πεθαίνει. Δεν το χρειάζεσαι. Να αναφέρεσαι σε αυτό μόνο όταν είναι Απολύτως σχετικό με το παρόν. Νιώσε τη δύναμή ετούτης της στιγμής και την πληρότητα της 'Υπαρξης. Νιώσε την παρουσία σου.
 Ασχολήσου με το παρελθόν στο επίπεδο του παρόντος. Όσο περισσότερη προσοχή δίνεις στο παρελθόν, τόσο περισσότερο το ενεργοποιείς και τόσο περισσότερο είναι πιθανό να κατασκευάσεις έναν ''εαυτό'' από αυτό... 
Αν συνεχίσεις να ζεις στο παρελθόν θα γίνεις σαν τους ανθρώπους που μία ολόκληρη ζωή περιμένουν να αρχίσουν να ζουν.
Στην παρούσα στιγμή θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς.


Θεραπευτείτε με τη δύναμη της….. μουσικής - Natura

Δεν υπάρχουν σχόλια: