Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας




Γειά σας ακορντεονόφιλοι και μουσικόφιλοι. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας μας, που με ακολουθεί αυτές τις μέρες σαν ίσκιος. Ο Πλάτωνας ήταν 29 χρονών, όταν ο Σωκράτης αναγκάστηκε να πιει το κώνειο. Ήταν μαθητής του και είχε παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη εναντίον του. Το γεγονός, ότι οι Αθηναίοι καταδίκασαν σε θάνατο τον ευγενέστερο και τον καλύτερο άνθρωπο της πόλης, δε σημάδεψε μονάχα την ψυχή του Πλάτωνα, άφησε επίσης ανεξίτηλα ίχνη στη σκέψη του και στάθηκε αποφασιστικό για την εξέλιξη της φιλοσοφίας του. Του έδειξε ξεκάθαρα την αντίφαση μεταξύ πραγματικότητας και αλήθειας (ή του ιδανικού) από την άλλη.

Τα γεγονότα (τέτοιου είδους ), τις περισσότερες φορές προσπαθείς να τα κάνεις mute για να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου (πόσα να αντέξεις,) όμως συνεχώς συνειδητοποιείς πως μεγαλώνουν, σαν την ένταση (θερμοκρασία) του ήλιου που αφήνει πια, σημάδια.

Δεν τα καλύπτεις, το έχεις αποφασίσει (μαζί με άλλους ευτυχώς). Συζητάτε τα σημάδια σας και προχωράτε παρακάτω. Σας σώζει η καθαρή καρδιά και τα μελωδικά ταξίδια.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: