Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας






 Τζουζέπε ΑρτσιμπόλντοΦθινόπωρο, 1573

Tο φθινόπωρο ξεκινά παραδοσιακά με την φθινοπωρινή ισημερία (21 έως 24 Σεπτεμβρίου)[3] και τελειώνει με το χειμερινό ηλιοστάσιο (21 ή 22 Δεκεμβρίου).

Στην εύκρατη ζώνη το φθινόπωρο είναι η εποχή της συγκομιδής. Τα φυλλοβόλα δέντρα χάνουν το φύλλωμά τους, τα χρώματα στη φύση είναι διαφορετικά και ξεκινούν οι πρώτες βροχές, που προετοιμάζουν το έδαφος μεταφέροντας βαθύτερα τα άλατα, μεταλλικά στοιχεία και τις θρεπτικές ουσίες για την επερχόμενη σπορά. Τα φύλλα των φυλλοβόλων δέντρων, ενεργοποιώντας ένα δικό τους αμυντικό μηχανισμό, όταν ωριμάζουν μπορούν και διασπούν τις χρωστικές ουσίες που έχουν παραγάγει -ανάμεσά τους και την χλωροφύλλη- και τις απορροφούν πίσω στο κοτσάνι για άλλες χρήσεις. Όταν το πράσινο χρώμα της χλωροφύλλης εξαφανίζεται, τότε αποκαλύπτονται τα υπόλοιπα χρώματα, αυτά που συνήθως αποκαλούνται «φθινοπωρινά».

Έτσι έρχονται και οι φθινοπωρινοί άνθρωποι. Με τα φουλάρια τους, τα ζεστά τους ροφήματα, οι άνθρωποι που αγκαλιάζουν και αγκαλιάζονται, που έχουν περισσότεροι διάθεση για επικοινωνία και προσωπική εξέλιξη. Έτσι, εντάσσουν περισσότερες δραστηριότητες και μέσα σε αυτές έρχεται και η μουσική. Σαν φθινοπωρινή βροχή έρχεται η μουσική, μουσκεύει το μέσα σου και φυτρώνει η αγάπη και η ανάγκη της δημιουργίας. Κρατήστε τα χρώματα της μουσικής και τις αλλαγές που θα σας φέρει και θα δείτε τι όμορφα θα περάσει και αυτή η χρονιά. 


Καλό φθινόπωρο ακορντεονόφιλοι!!!💗  


Δεν υπάρχουν σχόλια: