Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας




Τι είναι ένας ερασιτέχνης



Ερασιτέχνης λέγεται η πάρεργος (εκτός επαγγέλματος) ασχολία στην καλλιτεχνία, επιστήμη ή απλώς και τέχνη. Άλλοι καταγίνονται με τη ζωγραφική, άλλοι με τη μηχανική, άλλοι με την ηλεκτρολογία και γενικά σε εκτός επαγγέλματος διάφορες μετά ζήλου απασχολήσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για accordion clipartΠολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες και επιστήμονες που διέπρεψαν, ξεπήδησαν από ερασιτέχνες και εάν δεν έγιναν όλοι σπουδαίοι, είχαν την τύχη πολλοί απ'αυτούς να δουν τα παιδιά τους να διαπρέπουν στη ζωή τους σαν επαγγελματίες περιωπής.

Για παράδειγμα σας αναφέρω ένα πραγματικό γεγονός που αφορά τη μουσική.. Εκατομμύρια μουσικά έντυπα με περιεχόμενα δύσκολες εκτελέσεις για διάφορα όργανα πουλιούνται καθημερινά σε όλα τα πολιτισμένα κράτη. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ούτε ένας στο εκατομμύριο δεν είναι ικανός να αποδώσει αυτά τα δύσκολα έργα, παρ'όλα αυτά τ'αγόρασαν όχι γιατί αγνοούσαν τη δυσκολία των τεμαχίων, αλλά για να ικανοποιήσουν το εαυτό τους προσπαθώντας με κατάνυξη να το αποδώσουν έστω και αν η εκτέλεσή του είναι κάτω απο το μέτριο.

Αυτή η προσπάθεια, η επιμονή και ο ζήλος είναι εκδηλώσεις καλλιέργειας της ψυχής, είναι η χαρά του πολιτισμένου ανθρώπου. 

 (συμβουλές από βιβλίο Νίμπεργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: