Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας




Gevorg Gasparyan






Gevorg Gasparyan

Ο Gevorg είναι σπουδαίος ακορντεονίστας και ο μοναδικός που παίζει μπαντονεόν στην Αρμενία. Έλαβε την μουσική του εκπαίδευση στο Τμήμα Πολιτισμού του Κρατικού Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου του Ερεβάν σπουδάζοντας ακορντεόν και χάλκινα όργανα και μετά από συμμετοχή σε πολλά γνωστά ποπ συγκροτήματα διορίστηκε Διευθυντής του Κρατικού Ραδιοφωνικού Συνόλου «Akunk» το 1987.

Ο Gevorg πέρασε δέκα χρόνια συνοδεύοντας το Κρατικό Χορευτικό Σύνολο της Αρμενίας και ως βιρτουόζος ακορντεονίστας έλαβε μέρος σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Με διαφορετικά σύνολα περιόδευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Κορέα, τη Ρωσία, τον Λίβανο, την Τουρκία, την Ιορδανία, τον Καναδά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συμμετέχει σε πολυάριθμες δισκογραφίες, εμφανιζόμενος επίσης σε βίντεο κλιπ γνωστών Αρμένιων οργανοπαιχτών και τραγουδιστών της ποπ.

Από το 2004 είναι μέλος της διεθνούς ορχήστρας που συνοδεύει τον μεγάλο Λιβανέζο τραγουδιστή Fairuz και είναι ιδρυτικό μέλος του Cadence Ensemble.


Δεν υπάρχουν σχόλια: